Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/voltalimbu/domains/voltalimburgclassic.nl/views/analyticstracking.php:1) in /home/voltalimbu/domains/voltalimburgclassic.nl/controllers/language.php on line 42
Volta Limburg Classic 2018

DE HEL VAN HET MERGELLAND

Volta Limburg Classic

NIeuws

Canola de sterkste in spectaculaire volta limburg classic

De 44e editie van de Volta Limburg Classic is gewonnen door de 30-jarige Italiaan Marco Canola. De koers, die over een sterk deelnemersveld beschikte, kenmerkte zich door een nerveus, chaotisch en spectaculair wedstrijdverloop.

Vroeg in de wedstrijd vormde zich een grote kopgroep van zeventien renners. Veel ruimte kregen de leiders echter niet; bij het ingaan van de finale werden ze al ingelopen. Meteen ontstond er een nieuw spervuur aan demarrages. 

Gepubliceerd op 01-04-2017
Lees meer

Canuel wint eerste Volta Limburg Classic dameseditie

De eerste Volta Limburg Classic dameseditie is gewonnen door de Canadese Karol-Ann Canuel. Nadat de wedstrijd (waar 130 rensters aan deelnamen) om 12.30 uur op gang werd geschoten, ontspin zich op een zwaar parcours en in regenachtige omstandigheden al vroeg een aantrekkelijke wedstrijd.

 

Gepubliceerd op 01-04-2017
Lees meer

Volg hier de Volta Limburg Classic 2017

Volg de Volta Limburg Classic live via onze Twitter-pagina

Gepubliceerd op 01-04-2017
Lees meer

Voorbeschouwing Volta Limburg Classic dameswedstrijd

**Dit weekend zullen niet alleen de mannen in actie komen in de Volta Limburg Classic, maar ook de vrouwen. En dat is nieuw! Het vrouwenwielrennen zit al jaren in de lift, er komen steeds meer dameskoersen en dus vond de organisatie van de Volta Limburg Classic het een goed idee om ook een vrouwenwedstrijd te organiseren. Hoogste tijd dus om vooruit te blikken!**
##Parcours##
De start van de dameskoers zal plaatsvinden rond de klok van half één in de middag, een half uurtje na de neutrale start van de herenwedstrijd. Dat zal gebeuren in de Diepstraat in Eijsden, waar rond kwart over drie de finish zal zijn.

 

Gepubliceerd op 28-03-2017
Lees meer

Voorbeschouwing Volta Limburg Classic 2017

Een voortreffelijk deelnemersveld, een uitdagend parcours en altijd een mooie winnaar. De Volta Limburg Classic is een koers om ieder jaar weer van te smullen. En dat zal aanstaande zaterdag niet anders zijn. De 44ste uitgave van ‘De parel van de wielersport’, zoals de bijnaam van de wedstrijd luidt, belooft een enerverende editie te worden. Een vooruitblik.

Gepubliceerd op 21-03-2017
Lees meer

En na de wedstrijd?

Er warmpjes bijzitten met Volta Limburg