DE HEL VAN HET MERGELLAND

Volta Limburg Classic

NIeuws

Terugblik op de Kids Cycling Tour

Wij genieten nog altijd na van een mooi Volta Limburg Classic weekend. Op vrijdag trapten we af met de Kids Cycling Tour. Wil jij zien wat de basisschoolkinderen dit jaar beleefden?

Gepubliceerd op 26-04-2018
Lees meer

Tratnik en De Gast winnen Volta Limburg Classic 2018

Jan Tratnik en Belle de Gast winnen Volta Limburg Classic 2018. 

Gepubliceerd op 31-03-2018
Lees meer

Voorbeschouwing Volta Limburg Classic Dameskoers 2018

Naast de mannen, komen morgen ook de dames in actie tijdens de Volta Limburg Classic. De eerste editie van deze vrouwenkoers was vorig jaar een succes. Een spectaculair wedstrijdverloop, een veeleisend parcours en een prachtige winnares. De verwachting is dat dat we ook dit jaar een spannende vrouwenwedstrijd te zien krijgen. Een vooruitblik.

Gepubliceerd op 30-03-2018
Lees meer

Voorbeschouwing Volta Limburg Classic 2018

Een voortreffelijk deelnemersveld, een uitdagend parcours en altijd een mooie winnaar. De Volta Limburg Classic is een koers om ieder jaar weer te smullen. En dat zal aanstaande zaterdag niet anders zijn. De 45ste uitgave van ‘De parel van de wielersport’, zoals de bijnaam van de wedstrijd luidt, belooft een enerverende editie te worden. Een vooruitblik.

 

Gepubliceerd op 29-03-2018
Lees meer

Voormalige legerofficier uit Nieuw-Zeeland UCI-voorzitter Volta Limburg Classic 2018

De Volta Limburg Classic mag dit jaar een wel heel bijzondere UCI-voorzitter verwelkomen. Zijn naam is Zac Prendergast, een voormalige legerofficier uit Nieuw Zeeland. Bijna 24 uur heeft hij in het vliegtuig gezeten om de reis naar Nederland te maken. Raar vindt hij dat overigens niet: “Of je nu uit Zeeland of Nieuw-Zeeland komt, dat maakt voor mij geen verschil. Ik kom gewoon om mijn taak zo goed mogelijk uit te voeren.”
 
Gepubliceerd op 28-03-2018
Lees meer

En na de wedstrijd?

Er warmpjes bijzitten met Volta Limburg